2017 szeptember 25 hétfő

Árveréssel segíti a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot a Commerzbank

Mától Budapesten, a Commerzbank székházában látható az a futball labda, amelyet a nyári dél-afrikai világbajnokság 3. helyén végzett német labdarúgó válogatott tagjai láttak el kézjegyükkel.

A labdát a Commerzbank a budapesti Német Nagykövetség által kezdeményezett jótékonysági árverésen szerezte meg 1 millió forintért, ám a kezdetektől az volt a célunk, hogy saját adományunkon túl a kedvezményezett Magyar Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét régióközpontjainkban személyesen is bemutatva, további anyagi támogatással segítsük – mondta el Elek Zsuzsa, a Commerzbank marketing- és kommunikációs vezetője.

A pénzintézet ezért jótékonysági akciót hirdetett, amelynek során országos rendezvénysorozat keretében ügyfelei és partnerei körében is bemutatta a vb-focilabdát. A labda az elmúlt hetekben bejárta a Commerzbank régióközpontjait. A bemutatóhoz külön rendezvények társultak, ahol az érdeklődők a pekingi olimpiai döntő után világbajnokságon is kiválóan vizsgázó (többek között a Németország-Spanyolország elődöntőt vezető) játékvezetővel, Kassai Viktorral találkozhattak, illetve az Első Magyar Freestyle Foci Egyesület rövid produkcióját tekinthették meg. Kiemelten fontos momentum volt, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat vezető munkatársa az adott régióban végzett tevékenységet személyesen mutatta be a Commerzbank regionális központjaiban megrendezésre kerülő eseményekre érkező vendégeknek, ezzel egy élő kapcsolatot és hidat építve a bank ügyfelei és a máltaiak között.

Cégektől és magánszemélyektől a 2010. október 28. és december 10. közötti időszakban adomány-átutalásokat várnak a karitatív szervezet Commerzbanknál vezetett számlájára. A legnagyobb összeget átutaló támogató számára a bank a dedikált vb-focilabdát ajánlja fel. Szimbolikus, hogy jótékonysági akciónkat éppen december 10-én zárjuk, hiszen így a felajánlásokkal még a karácsony előtti időszakban segíthetünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével a rászorulókon – mondta Elek Zsuzsa.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!