2017 szeptember 25 hétfő

SPAR-Henkel támogatás a gyógyító bohócoknak

Hárommillió forint gyűlt össze a SPAR és a Henkel 10 Ft-os akciójából, és ezt az összeget a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány kapta meg. A gyártó Henkel és a SPAR ugyanis a Persil mosópor minden egyes kilogrammja után, illetve a mosógél és az öblítők literje után 10 forintot ajánlott fel a Piros Orr Alapítványnak. Az Alapítvány tevékenysége külföldön is igen népszerű, a program hazánkban már 14 éve működik. A Bohócdoktorok látogatása enyhülést hoz a kórházakban fekvő beteg gyerekeknek és a nevetés hozzájárul gyógyulásukhoz. A támogatás összegét az Alapítvány a bohócdoktorok képzésére, a jószolgálati fenntartására használják fel.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!