2017 szeptember 25 hétfő

Jókedvet adományozott a Henkel egy újbudai óvodának

Ötszázezer forint értékű adománnyal támogatta a Henkel Magyarország Kft. a főváros XI. kerületében működő Gesztenyéskert Óvodát. Az újbudai intézmény, a Henkel Smile (Henkel Mosoly) program keretében felajánlott összeget olyan berendezések vásárlására fordította, amelyek a gyermekek játékos időtöltését segítik. Az adományból a vezetőség többek között egy játszó galériát épített fel az egyik kiscsoportnak, hogy a gyerekek még inkább a koruknak megfelelő környezetben tölthessék idejüket. A csoport emellett új polcokat és dekorációs kellékeket is kapott a terembe. A Gesztenyéskert Óvodának nyújtott támogatásról az Újbudai Önkormányzat döntött, miután a Henkel felajánlotta társadalmi célra a félmilliós összeget a kerületnek.

A Gesztenyéskert Óvoda küldetésének tekinti, hogy az intézmény kis lakóit elfogadásra tanítsa és szeretetteljes környezetben foglalkoztassa, míg a szüleik dolgoznak. Komplex esztétikai nevelési programjuk keretében fejlesztik a gyermekek szépérzékét. A művészeti értékeket és hagyományokat játékon keresztül adják tovább a kicsiknek, hiszen ez az óvodások igazi létformája. Az intézményben összesen 198 gyermek 7 csoportban tölti napjait. Az adomány a Katica Csoportba került, ahol 28, 3-4 év közötti gyermeknek szerez majd boldog pillanatokat.

A Henkel Magyarország Kft., társadalmilag felelős vállalatként, a Henkel Smile programján keresztül rendszeresen támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek hozzájárulnak a társadalom pozitív irányú fejlődéséhez. A vállalat különösen fontosnak tartja a telephelyein működő intézmények segítését, ezért tavaly januárban Újbudán defibrillátor készüléket adományozott a lágymányosi Spari Kajak-Kenu Egyesületnek; szeptemberben, az iskolakezdés alkalmával, új bútorokat vásárolt a váci Árpád Fejedelem Általános Iskolának, valamint az elmúlt években tematikus iskolaprogramokon keresztül többször támogatta a körösladányi Tüköry Lajos Általános Iskolát.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!