2017 szeptember 24 vasárnap

A Siemens hatmillió eurót adományozott Japánnak

A Siemens AG és munkatársai világszerte, így Magyarországon is összefogtak a Japánban történt természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésére. A vállalat nemzetközi adománygyűjtő akciót indított munkatársai körében, aminek eredményeként 45 országban kétmillió eurót adtak össze a dolgozók, úgy, hogy a nemzetközi segélyszervezeteknél külön e célra megnyitott adományszámlákra már az első tíz napban több mint egymillió euró folyt be. A Siemens vállalta, hogy április 15-ig minden beérkező eurót még egy euróval egészít ki. A vállalat ezenkívül természetbeni adományok – például mobil ultrahangkészülékek és laborberendezések – formájában is segítséget nyújtott a helyszíni orvosi ellátáshoz Japánban.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!