2017 szeptember 25 hétfő

Óriás bólogató kutya érkezett Debrecenbe

Egy, a facebookon meghirdetett szavazás eredményeként a Vodafone Magyarország a cég hatalmas méretű bólogatós kutyáját, Vodrit, adta át a debreceni székhelyű Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak. A kutyus mellett 400.000 forint anyagi támogatást is nyújt a vállalat a beteg gyermekeket gondozó alapítványnak.

Szintén ugyanekkora anyagi támogatásban részesült a Debreceni Gyermekklinika, ahova 20 darab kisebb méretű bólogatós kutyus is került.

A kutyát a szavazásban aktívan részt vevő hajdú-bihari motorosok konvoja rendőri felvezetéssel kísérte a Főnix csarnoktól az alapítványhoz, majd a klinikához.

„A gyerekek boldogan fogadták a hatalmas kutya figurát, öröm volt látni, hogy néhány percre nem kellett betegségükkel, mindennapi gondjaikkal foglalkozniuk. Reméljük az anyagi támogatásból megvásárolt eszközök is megkönnyítik majd mindennapjaikat” – mondta el Intődy Gábor a Vodafone Magyarország társadalmi felelősségvállalás vezetője.

A Vodafone Magyarország társadalmi felelősségvállalásáról bővebb információ a www.vodafone.hu, illetve a www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas oldalon található.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!