2017 szeptember 25 hétfő

CSR kiválóságért

Céges ovi, öko-iskola, mentor progam, komposzt-hasznosítás, mini benchmark, zöld beszerzés és még 22 sikeres CSR projekt - csak néhány a 28 sikeres fejlesztésből, amit nyolc társadalmilag felelős vállalat valósított meg az elmúlt egy évben az „Elkötelezettség a CSR Kiválóságért” program keretében. A vállalati folyamatokat, partnerkapcsolatokat, környezet- és egészségvédelmi teljesítményt érintő projekteket a szervezetek első számú vezetői, valamint az érintett szervezetek vezető szakemberei mutatták be. A szeptember 8-i zárórendezvény nyílt légkörben, kötetlen és interaktív formában zajlott csaknem 100 érdeklődő szakember aktív részvételével.

Az „Elkötelezettség a CSR Kiválóságért” program az EFQM (European Foundation for Quality Management) szervezeti kiválóság modelljének CSR keretrendszerén alapul. A hazai és nemzetközi viszonylatban is egyedülálló kezdeményezés fő pillérei egy részletes CSR fókuszú szervezeti átvilágítás, valamint legalább három testreszabott fejlesztés megvalósítása, mely által a szervezetek fejlődése garantált. A résztvevő szervezetek erőfeszítéseik elismeréseként az „Elkötelezettség a CSR Kiválóságért” díjat, valamint az EFQM „Committed to Excellence” európai szintű elismerő oklevelét vehetik át, illetve kommunikációjukban használhatják az elismerésekhez tartozó logókat.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!