2017 szeptember 25 hétfő

Ha csak egy kicsi hiányzik az 1%-os kampányhoz

Civil szervezetek 1%-os kampányához nyújt segítséget a Provident. A hitelintézet a Magyar Adományozói Fórummal közös pályázatot írt ki magyarországi civil szervezetek részére. Azoknak a szervezeteknek a jelentkezését várják, akik akut társadalmi problémát feldolgozó, jó minőségű reklámfilmmel rendelkeznek, de nincs elegendő forrásuk a televíziós reklámidő megvásárlására.

A Provident és a Magyar Adományozói Fórum Pályázatára bármely olyan Magyarországon bejegyzett civil szervezet jelentkezhet, amely közhasznú státusszal bír, legalább 2 éve jogosult 1%-os felajánlások fogadására, és rendelkezik maximum 25 másodperces, TV sugárzásra alkalmas 1%-os kampány reklámfilmmel.

A pályázatokat 2012. április 11-én, szerdán 17:00 óráig lehet beküldeni a  palyazat@donorsforum.hu címre. A beérkezett pályázati anyagokat a Magyar Adományozói Fórum szakértőinek közreműködésével értékelik.

Azoknak a kampányoknak van a legnagyobb esélye a támogatásra, amelyek akut társadalmi problémára igyekeznek megoldásokat találni, esztétikai és technikai színvonaluk kiemelkedő. Bírálati szempont az is, hogy a pályázó civil szervezet elég költséghatékonyan, közösségépítő módon, (pl. önkéntesek bevonásával), erős szakmai alapokon, innovatív eszközökkel és transzparens módon működjön.

A bírálók kiemelt figyelmet fordítanak azokra a szervezetekre, akik sérült, fogyatékos, vagy más okból hátrányos helyzetű embereken segítenek, és azokra, akik praktikus gazdasági ismeretek átadásával erősítik a magyar háztartások gazdasági öngondoskodó képességét.

A pályázók közül 2 nyertes civil szervezetet választanak ki a pályázat kiírói. Mindkét győztes pályázó számára 15-15 alkalomra szóló, egyenként legfeljebb 25 mp-es reklámidőt biztosítanak az április 23. és május 17. közötti időszakban, a TV2 csatornán, kereskedelmi reklámblokkokban.

A jelentkezés részletes feltételei a Provident honlapján olvashatók, és itt lehet letölteni a jelentkezéshez szükséges űrlapot is.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!