2017 szeptember 25 hétfő

McDonald’s Bringamánia Balatonkör kezdőknek és haladóknak

Hatalmas közös biciklizéssel ünnepli április 28-án a Föld Napját és a balatoni bringás szezon kezdetét a McDonald’s Bringamánia és a Balatonkör Team. A már harmadik alkalommal megrendezett Balaton kör eseményre ezerötszáznál is több biciklist várnak. A kezdőknek és haladóknak kialakított távokat csapatban és önállóan is lehet teljesíteni. A kerékpáros örömünnep helyszíne és a túrák kiindulópontja Balatonföldváron a Keleti Strand lesz.

Harmadik alkalommal rendezi meg a McDonald’s Bringamánia és a Balatonkör Team nagyszabású Balatonkör eseményét április 28-án. Idén háromféle távon tesztelhetik a kitartásukat a biciklizők. A 206 kilométeres „igazi” Balatonkört teljesítők reggel 6-kor indulnak a balatonföldvári Keleti Strandról, és este 9-ig érkeznek be ugyanide. A 85 kilométeres Balaton kiskört azok is teljesíthetik, akik nincsenek folyamatos edzésben.  Ők 10 órakor indulnak ugyanonnan, eltekernek Tihanyig, majd a révvel áthajózva Szántódra a túloldalon folytatják a kis kört szintén Balatonföldvárig. A gyerekeknek és családoknak 10 kilométeres „köröcskét” alakítottak ki a szervezők.

A túrázók választhatnak, hogy egyedül vagy kis csapatban, saját tempóban haladnak, vagy a vezetett túrákon együtt kerekeznek sok száz biciklissel. A szervezők szervízelési lehetőséget, frissítőket biztosítanak a résztvevőknek. A gyerekeket a célállomáson ügyességi versenyek, vetélkedők várják, és a kedvükért koncertet ad az Alma Együttes is. Részletes információ a nevezési időpontokról, nevezési díjakról és az útvonalról a Bringamánia honlapon olvasható.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!