2017 szeptember 25 hétfő

Magyar bringások nyertek Veszprémben a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíjon

Vasárnap Veszprém belvárosában, várlépcsőn való leereszkedéssel és patak átkeléssel tarkított különleges útvonalon zajlott a McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíj mountain bike olimpiai krossz viadala, melyen a női és a férfi mezőnyben is magyar versenyző állhatott a dobogó legfelső fokára. A rendezvény magyar résztvevői hazai pályán, nemzetközi mezőnyben utoljára mérettettek meg a londoni világverseny előtt.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség versenynaptárában is szereplő rendezvényen a teljes magyar hegyikerekes élmezőny mellett szlovák, osztrák és román résztvevők is küzdöttek a világranglista-pontokért. A McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíj veszprémi programjai között több korosztály futamára is sor került. A Veszprémi Szabadidő Sportcentrumban reggel a helyi iskolások, majd az utánpótlás-korúak ültek nyeregbe. A master és elit futamok rajtjára délután, az Óváros téren került sor. A rajtzászlót Liszkai Szilveszter, az MKB Veszprém kézilabda csapat kapusa lengette.

A hatkörös, 36 kilométeres, rendkívül technikás pályán zajló versenyt Parti András, londoni olimpikon nagy fölénnyel nyerte, aki tavalyi ezüstérmét idén aranyra cserélte A női mezőnyben Dósa Eszter állhatott a dobozó legmagasabb fokára.
A női elit kategória első helyezettje a Vitalitás SE-Scott–Nutrixxion maraton bajnoka Dósa Eszter a verseny kapcsán elmondta: "A maratonos átkötő szakaszoknál lehetett kicsit pihenni, de a kanyarokban nagy szükség volt a technikai tudásra, mivel a master futamok után az elitek számára már nagyon porosak voltak a kanyarok. Meg kellett küzdeni a pályával."
A női mountain bike elit kiválósága, Benkó Barbara is ellátogatott Veszprémbe, de részleges bokaszalag szakadása miatt csak nézőként vett részt az eseményen.

CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!