2017 szeptember 24 vasárnap

Tedd Oda! Nap Törökbálinton

Önkéntes napot szervezett a Telenor a székházának helyet adó városban, Törökbálinton. A nagyszabású akcióban a mobilszolgáltató munkatársai munkahelyük környezetét tették szebbé és élhetőbbé. A munkálatok előkészítésében a helyi szervezetek is segítséget nyújtottak, a polgármester is ecsetet ragadott.
Június 13-án önkéntesek lepték el Törökbálintot, a Telenor „Tedd Oda! Nap” keretében. Az 500-nál is több kollégát megmozgató önkéntes napon a résztvevők több helyszínen dolgoztak azon, hogy szebbé, tisztábbá, barátságosabbá varázsolják környezetüket, a Telenor székhelyének otthont adó várost. A dolgozók Törökbálint több óvodájának és iskolájának kerítését festették újra és újították meg, valamint játszótereket tettek rendbe, és közel harminc buszmegállót tisztítottak meg a településen. A helyszínek kiválasztására és a feladatok részletes meghatározására a Törökbálinti Önkormányzattal és a helyi intézményekkel történt szakmai egyeztetés után került sor.
„Nagy örömmel fogadtuk a Telenor kezdeményezését, hiszen ez jól mutatja a vállalat elkötelezettségét a helyi értékek és Törökbálint városa mellett. Szorosan együttműködtünk az önkéntes nap programjainak kialakításakor és örülök, hogy úgy sikerült összeállítanunk a nap eseményeit, hogy azok egyszerre jelentettek közösségépítő programot és a város számára is hasznos tevékenységet.” – mondta Turai István, Törökbálint polgármestere.
A Tedd Oda! Nap keretében a Telenor székházában is zajlottak események: a munkatársak a Bálint Márton és a Zimándy Ignác Általános Iskolák 100 diákját látták vendégül, és színes programokkal szórakoztatták őket. A tanulók játékos keretek között kaphattak betekintést a digitális világ és a mobil távközlés rejtelmeibe, kipróbálhatták a legújabb okostelefonokat, tableteket, és a környezettudatossági kvíz kitöltésével értékes nyereményeket kaphattak.
A Telenor munkatársai megtisztították a vállalat központjához vezető kerékpárutat és a gyalogos útvonalakat. Emellett a djuice ADDODA alkalmazásának segítségével könyvet, nyelvkönyvet, gyermekruhát, játékot, tartós élelmiszert és hangszereket is gyűjtöttek, melyeket a Vöröskereszt közreműködésével juttatnak el a rászorulókhoz.
„A Telenornál azt valljuk, hogy felelősséggel tartozunk a környezetért, különösen ahol nap mint nap dolgozunk. Éppen ezért kiemelt fontosságú, hogy saját kétkezi munkánkkal is hozzájáruljunk ahhoz, hogy egy élhetőbb, barátságosabb környezet várja az itt élőket, a munkatársakat, az itt óvodába és iskolába járó gyerekeket. Remélem, hogy jó példával tudunk szolgálni, és egyre több vállalat tartja majd fontosnak, hogy tegyen saját környezetéért.” – mondta az önkéntes napon Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.
A Telenor szeretne segítséget nyújtani azoknak a cégeknek, civil szervezeteknek és magánszemélyeknek is, akik hasonló önkéntes nap szervezését tervezik. Ezért a Tedd Oda! Nap tapasztalataira alapozva a mobilszolgáltató összeállít egy olyan, hasznos tanácsokból álló dokumentumot, amelyet bárki fel tud használni egy ilyen jellegű rendezvény tervezésekor. A Tedd Oda! Nap szervezői hamarosan minden érdeklődő számára elérhetővé teszik az önkéntes napon gyűjtött tapasztalataikat a Telenor honlapján.

CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!