2017 szeptember 25 hétfő

Mozgáskorlátozottak és épek közös sportklubja – Díjat nyert a riportfilm

Az „Akadálytalanul - Suhanj! Integratív Sportclub Kovács Patríciával és Anger Zsolttal” című tévériportért Altbäcker Zsuzsannának, a Duna Televízió riporterének adott át díjat a Dreher Sörgyárak Zrt. Az elismerést a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatásáért kapta a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) által meghirdetett pályázat egyik győztese.


Tavaly immár 11. alkalommal hirdették meg a „HBLF Média a Társadalomért” pályázatot, amellyel évről-évre azokat az újságírókat díjazzák, akik az általuk készített riporttal, interjúval vagy műsorral hozzájárultak a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő kezdeményezések népszerűsítéséhez.

A Dreher Sörgyárak Zrt. Altbäcker Zsuzsannának, a Duna Televízió újságírójának adott át díjat, aki „Akadálytalanul - Suhanj! Integratív Sportclub Kovács Patríciával és Anger Zsolttal” című műsorában a Suhanj! Alapítvány munkáját mutatta be. A közhasznú szervezet nyitott közössége elkötelezett önkéntesek és amatőr sportolók segítségével osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékossággal élő társainkkal.

„Örömmel álltunk ismét a HBLF kezdeményezése mellé, hiszen oknyomozó, tényfeltáró újságírásra, a fontos társadalmi kérdéseket feszegető cikkekre, riportokra szükség van, ezek teremtik meg a párbeszéden alapuló, egymást kölcsönösen megértő és elfogadó társadalom lehetőségét. Ehhez mi is próbálunk aktívan hozzájárulni, több alkalommal együttműködtünk az Ability Park Egyesülettel vagy a Fruit of Care társasággal annak érdekében, hogy közösen hívjuk fel a figyelmet a megváltozott munkaképességű embertársaink társadalmi befogadására.” – mondta el Fertetics Mandy, a Dreher Sörgyárak Zrt. fenntartható fejlődés vezetője.

A „HBLF Média a Társadalomért” idei díjazottjai:

Első helyezett: Sívó Júlia / Surányi Z. András (HírTV – Vetítő című műsor) „A folyó másik partja” című riportjáért

Második helyezett: Altbäcker Zsuzsanna (Duna Televízió) „Akadálytalanul - Suhanj! Integratív Sportclub Kovács Patríciával és Anger Zsolttal” című riportjáért

Harmadik helyezett: Krug Emília (168óra) „Ha anya lövi magát” című írásáért.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!