2017 szeptember 24 vasárnap

Idén is indul a “Passzold tovább!” akció

Az UniCredit Bank az idén is elindította a „Passzold tovább!” akciót, melynek keretében minden iskola pályázhat, aki megszervez legalább egy egynapos, de akár egy teljes hétvégét átölelő sportrendezvényt a tanulói számára. A nyertesek 50, 100 vagy 200 ezer forintos támogatásban részesülnek.

Az egész úgy kezdődött – mondja Sipos József, az UniCredit Bank ügyvezető igazgatója –, hogy a csoportunk nemzetközi szinten partnerségre lépett az UEFA Bajnokok Ligával, a foci legnépszerűbb európai klubcsapatversenyével.  A mi bankunk pedig hagyományosan sokat tett addig is a gyermekek egészségéért, lehetőségeik javításáért, rögtön adódott tehát a gondolat, hogy indítsunk mozgalmat az iskolákon belül nemcsak a foci, hanem általában a sport megszerettetése érdekében. Afelől nem volt kétségünk, hogy kisiskolás korban van igazán szükség az egészséges életmód elsajátítására, próbáltuk hát a szükség mellé tenni a lehetőséget is.

A pályázatok beadási határideje: november 14.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!