2017 szeptember 25 hétfő

Újra CSR Best Practice pályázat

2014. május 31-ig jelentkezhetnek vállalatok és civil szervezetek a CSR Best Practice pályázatra, amelyet szakmai zsűri bírál el. A díjátadóra szeptemberben kerül sor.

A Magyar PR Szövetség 2014-ben is tovább erősíti egyik alapcélját a CSR iránti elkötelezettségét és ez évben is meghirdeti – mérettől függetlenül – minden Magyarországon működő vállalat, non-profit szervezet és közintézmény számára a CSR legjobb gyakorlat pályázatát. A szervezet olyan gyakorlatokat díjaz, melyek megvalósítják a felelős működés elvét, az etikus üzleti magatartás folyamatát a napi működésben és üzleti döntései tükrözik a fenntartható fejlődésre való törekvést, társadalmi érzékenységet. A pályázat nyitott minden Magyarországon működő vállalat és közintézmény, non-profit szervezet számára, benyújtási határideje 2014.május 31. Az eredményhirdetés és a díjak átadása szeptemberben várható.

A pályamunkákat neves szakértőkből álló bizottság bírálja:

  • Demcsák Mária – a Piac&Profit magazin főszerkesztője
  • Győri Zsuzsanna – a KÖVET Egyesület CSR szakértője
  • Igaz Zoltán – az ING Bank kommunikációs igazgatója
  • Krahulecz Erzsébet – az EY regionális igazgatója
  • Lakatos Zsófia – a MPRSZ elnöke

„A 2007-ben indított CSR Best Practice pályázat az első olyan díj volt Magyarországon, amely nem rangsort állított fel, hanem azt tűzte ki célul, hogy minél nagyobb nyilvánosságot kapjanak a példamutató felelősségvállalási törekvések. Büszke vagyok arra, hogy a hét év alatt számtalan értékes kezdeményezést ismerhetett meg a nagyközönség, a vállalatok és szervezetek pedig inspirációt kaphattak a díjazottak munkáiból. Idén visszatérünk a gyökerekhez, egyszerűsítettük a pályázatot, könnyebbé tettük a pályázást. Bízom benne, hogy minél több cég vállalja a megmérettetést és tárja a zsűri és a nyilvánosság elé, hogy mit tett a felelősségvállalás területén az előző évben. ” – mondta el Lakatos Zsófia, az MPRSZ elnöke.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!