2017 szeptember 25 hétfő

Monori óvoda szépült meg a Törődés Napján

Megújult udvar várja a gyermekeket a monori Kossuth Lajos Óvoda Tesz–Vesz tagintézményében. Szombaton a Budapest Bank helyi fiókjának dolgozói önkéntes akcióval újították fel az intézmény játszóterét és kerítését. A munkálatokra a pénzintézet Törődés Napja programsorozatának részeként került sor, amelyet idén tavasszal országszerte 11 helyszínen rendez meg a bank.

A Budapest Bank Törődés Napja önkéntes programsorozata a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozza. A kétkezi munkán túl a pénzintézet százezer forinttal is hozzájárult a Tesz-Vesz Óvoda udvarának és kerítésének megújításához. A Budapest Banknál nagy hagyományokkal rendelkezik az önkéntesség: a monori bankfiók munkatársai is több éve vesznek részt az akcióban. 2012-ben a pilisi Mesetér Óvoda udvarán telepítettek új hintát, tavaly pedig a gyömrői Mesevár Óvoda Falusi Tagóvodájának környezetét tették barátságosabbá.

Nem ez az első alkalom, hogy önkéntes munkánkkal támogatjuk a helyi intézményeket, ám mindig jó érzéssel tölt el, amikor látom, hogy kollégáink fontosnak érzik a segítségnyújtást. Idén nagy örömmel segédkeztünk a Tesz-Vesz Tagóvoda munkatársaival együtt az udvar játékainak korszerűsítésében, a kerítés lefestésében és az udvar rendbetételében”- mondta Monori Gábor, a Budapest Bank monori fiókvezetője.

Az önkéntesség a Budapest Bank számára a társadalmi felelősségvállalás kiemelten fontos eleme. A Törődés Napja programsorozat komoly hagyományokkal rendelkezik, több mint tíz esztendeje, évente két alkalommal rendezik meg. A pénzintézet további kezdeményezéseivel is aktívan támogatja a civil társadalom fejlődését. A bank jelentős szerepet vállal a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztésében, a kultúra, a szellemi élet, az oktatás és a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatásában is. A „Budapest Bank Budapestért” és a „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért" Alapítványokkal, valamint a „Budapest Bank Békéscsabáért” Programmal az elmúlt 23 évben összesen mintegy 900 millió forinttal támogatta a közérdekű kezdeményezéseket


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!