2017 szeptember 25 hétfő

Díjat nyert a Volkswagen ThinkBlue.Factory programja

A "Think Blue. Factory." átfogó környezetvédelmi programjával a Volkswagen Személyautók márka nyerte el a német nemzeti globális energiakímélési díjat. A rendkívüli elismerésben a márka a forrásoknak a termelés során megvalósított  környezetbarát felhasználásért  részesült.


A díj védnöke az osztrák globális energiakímélési Alapítvány. A díj odaítélése lehetővé teszi, hogy minden évben, az egész világon elismerésben részesítsék azon kiemelkedő projekteket, amelyek a hangsúlyt a források megőrzésére, az energia hatékonyságra helyezik, és megújuló energiákat használnak. A kitüntetést Berlinben Ausztria németországi nagykövete, Dr. Ralph Scheide adta át.

" A német nemzeti globális energiakímélési díj elnyerése számunkra egyaránt jelent elismerést és ösztönzést is arra, hogy a gépkocsik gyártását a Volkswagennél még környezet-barátiabb módon szervezzük meg" - mondta  a berlini  osztrák nagykövetségen tartott díjátadási ünnepségen Peter Bosch, a Volkswagen Személyautók márka termelési és logisztikai folyamatokért,  struktúrákért és  stratégiákért felelős vezetője.

A "Think Blue. Factory." a Volkswagen Személyautók márka környezetvédelmi programja, amely azt is lehetővé teszi, hogy a gyár 2018-ra a vezető helyet foglalja el a környezetbarát fenntartható termelésben. A kitűzött és követett cél a gyártóüzemek átstrukturálása annak érdekében, hogy azok a  2010. évi szinthez képest 25 %-kal környezet-barátiabbak legyenek az energia felhasználás és a vízfogyasztás, a CO2 és az oldószer kibocsájtás, valamint a hulladékok  vonatkozásában.

(A cikk forrása és a képek forrása:: volkswagen.hu,  facebook.com/VolkswagenDE)


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!