2017 szeptember 25 hétfő

Kórházat támogatott az IT Services Hungary

Új bútorokkal és önkéntes munkával támogatta az IT Services Hungary csapata a Jahn Ferenc Délpesti Kórház I. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs osztályát.

Már hagyomány, hogy Magyarország legnagyobb ICT munkaadója segíti a hátrányos helyzetben élők életét. Ezúttal a Jahn Ferenc Délpesti Kórház I. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs osztálya került figyelmük központjába, ahol a közösségi terek megújításával, új bútorokkal, falak színezésével, dekorálásával, festésével igyekeztek élhetőbb közeget kialakítani. Ezzel a projekttel a betegek gyógyulását és az ott dolgozó személyzet munka-körülményeinek javulását is elősegítették.

Az utóbbi években a pszichiátriai osztályok sanyarú sorsáról több médiumon keresztül is lehetett hallani. Eddig páratlan módon most az IT Services Hungary munkatársai önkéntes munkával, tárgyi támogatással segítették ennek a pszichiátriai osztálynak a működtetését. Az IT Services Hungary csapata kreatív, hatékony, szorgos és vidám munkájával nagyban segített, hogy bútorzatában megújuljon, falaiban megszépüljön többek között az a csoportszoba, melyben minden reggel a gyógyító team megbeszéléseit, heti tudományos fejlesztő programját tartja, és amelyben napközben a betegek kreatív, szocioterápiás foglalkozásai zajlanak. Megújulhatott több helyiség, melyben betegvizsgálat zajlik, ahol az osztályon fekvő betegek a családjukkal, látogatókkal tartják a kapcsolatot. A régóta használatban lévő éjjeliszekrények egy része alapos csiszolással és festéssel megszépülhetett.

Az informatikusok és a gyógyító szakemberek ezen a napon közös csapatot alkotva együtt munkálkodtak, hogy a falakra vidám, szép minták kerüljenek, megfestették az alapítvány logóját is, mely jelképezi az elme működésének összetettségét, a vele való munka letisztult határait, a lélek mélységeit.

Az IT Services Hungary csapata számára nagyon motiváló volt, hogy kétkezi munkájukkal járulhattak hozzá az intézmény színvonalas működéséhez és támogathatták az ott dolgozók áldozatos munkáját. Kollégáink már korábban is több alkalommal bizonyították, mennyire fontos számukra a részvétel a rászorulók és az őket támogató intézmények mindennapjaiban. Az IT Services továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy munkatársait maximálisan támogassa önkéntes vállalásaik ellátásában. – nyilatkozta Bőthe Csaba, az IT Services Hungary ügyvezető igazgatója.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!