2017 szeptember 24 vasárnap

LG adomány a Bethesda Gyermekkórháznak

Jelentős adománnyal segítette az LG Electronics Magyar Kft. a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházát. A vállalat légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának 15 millió forint értékű adománya révén az intézmény Ilka utcai épületének hűtése és fűtése oldódott meg. A kétszintes épület megfelelő belső hőmérsékletéről az LG változó hűtőközeg áramú hőszivattyús rendszere gondoskodik. Az adományt Young Woong Lee az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója adta át ünnepélyes keretek között Dr. Velkey Györgynek, az MRE Bethesda Gyermekkórház főigazgatójának.

A 15 millió forintos adomány keretében kiépített légkondicionáló rendszert egy LG Multi V III hőszivattyús kültéri és 24 darab beltéri egység együttesen alkotja. Az adományozó cég maga vállalta a készülékek szállítását, telepítését és beüzemelését is. A berendezések 70%-a a kórtermekben felel az optimális hőmérsékletért, a fennmaradó beltéri egységek pedig a rendelőkbe, foglalkoztatóba, a gyógytornaterembe és a könyvtárba kerültek.

„Regionális társadalmi felelősségvállalási stratégiánk keretében olyan gyermek-egészségügyi intézményeket támogatunk LG légkondicionálókkal, amelyek ezáltal kényelmesebb környezetet tudnak biztosítani az ott gyógyuló gyermekek számára. Idén egy szerbiai gyermekkórház mellett, a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Koraszülött-Újszülöttpathológiai osztálya kapott hasonló készülékeket és most az MRE Bethesda Gyermekkórház korszerűsítheti épületét adományunk által” — mondta el Jae Won Yu, az LG Electronics Magyar Kft. légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának vezetője.

Young Woong Lee, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: „A jövőbe vetett hit, a jelen fiataljaiba vetett hit, ezért arra törekszünk, hogy minél több gyermek-egészségügyi intézményt segítsünk termékeinkkel hosszú távon. Mi így kívánunk felelős vállalati magatartást tanúsítani, abban a környezetben, ahol immár 20 éve működünk.”CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!