2017 szeptember 25 hétfő

Húsvéti jótékonysági főző-show Lázár Chef-fel

Szombaton nemcsak különleges ételeket kóstolhatnak meg azok, akik ellátogatnak a Pólus Centerbe, hanem támogathatják az SOS gyermekfalvak lakóit is.

Hamarosan befejeződik a nevezés arra a receptversenyre, amelynek nyertesei együtt főzhetnek a sztárszakáccsal, Lázár Cheffel. Az április 4-én megrendezésre kerülő jótékonysági gasztro-show-n a látványkonyhában a mesterszakáccsal közösen elkészített fogások kóstoltatásából befolyt összeggel az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát támogatják a résztvevők.

„Az SOS Gyermekfalvak számára az idei évben mozgásra és sporteszközökre felhasználható támogatást gyűjtünk, mivel fontosnak tartjuk azt, hogy minden gyermek számára lehetőséget biztosítsunk az egészséges, mozgással teli, tudatos életre. A jótékonysági gasztro-show-n Lázár Chef és a receptverseny győztesei által elkészített ételeket 500Ft-os kuponokért cserébe lehet megkóstolni. Az ebből befolyt teljes összeggel az alapítványt támogatjuk.” – mondta Monok Fruzsina, a CBRE Kft. által üzemeltetett bevásárlóközpont igazgatója.

”Nagyon örülünk, hogy a Pólus Center ezzel a kampányával is segíti a gondoskodásunkban nevelkedő gyermekeket azzal, hogy szélesebb lehetőséget teremtenek a sportolásra. A támogatási összeget a közel 400 gyermekünk különböző sportóráira és felszereléseire fogjuk fordítani. Ki tudja, lehet, most fogjuk a jövő Messijét felfedezni?” – köszönte meg Andri Diána, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója a felajánlást.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!