2017 szeptember 25 hétfő

Cseréld el régi mesekönyvedet!

3 héten keresztül, csütörtöktől szombatig ingyenes mesekönyv cserebere börzét hirdet a XXII. kerületi Campona Bevásárló- és Élményközpont, meseírók dedikálásával egybekötve. A börzén megmaradt köteteket a rendezvénysorozat végén a szervező a Csodalámpa Alapítványnak adományozza.

A mesék varázslatos világa minden gyermek fejlődésében kulcsfontosságú szerepet tölt be. A kitalált történetek játékos formában fejlesztenek olyan lényeges képességeket és készségeket, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekek szocializációjához és lelki-szellemi épüléséhez. Azonban még a legjobb mesék is unalmassá válhatnak a csöppségek számára egy idő után. Ezért a Campona egy remek kezdeményezés keretében segíti a szülőket abban, hogy a „kinőtt” könyveket elcserélhessék egy újra, vagy egy épp vágyott, de már nem kapható, más által leadott kötetre.

A CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó által üzemeltetett Camponában, a Mese-csere könyvbörzén május 7. és 23. között minden héten csütörtöktől szombatig egy leadott könyvért cserébe egy más által odaajándékozott olvasmányt vihetnek haza a szülők és a gyerekek. A Libri könyvesbolt felajánlásának köszönhetően az érdeklődők akár új könyvre is csereberélhetnek, emellett pedig minden egyes leadott kötetért egy 500 Ft-os könyvkupont is kapnak ajándékba. A bevásárlóközpont kezdeményezéséhez meseírók is csatlakoznak, akik előre meghirdetett időpontokban kedves sorokkal dedikálják saját műveiket.

„A Camponában májusban minden hétvégén gyerekeknek szóló „mesés” programokkal várjuk az ide látogatókat. Kétgyermekes apaként úgy gondolom, ez a különleges Mese-csere könyvbörze nemcsak hasznos segítséget nyújt a szülőknek, de a gyerekeknek is jó móka: egyrészt pénztárca kímélő módon segíti a mesék beszerzését, másrészt pedig a kicsik saját maguk nézelődhetnek és válogathatnak a szebbnél szebb rajzokkal illusztrált mesekönyvek között a földszinti könyvesbolt előtti, külön erre az alkalomra berendezett mesekuckóban” – tette hozzá Kákosy Zsolt, a CBRE ingatlanvagyon-kezelési vezetője.

A három hétvégén át tartó börze után a megmaradt könyveket a Campona és a Libri közösen a beteg gyermekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványnak ajándékozza, így mindenki hozzájárulhat a gyermekek életének szebbé varázslásához.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!