2017 augusztus 17 csütörtök

Esélyegyenlőséget támogat a Consequit Group

A befogadó vállalati kultúra kialakítására törekszenek azok a vállalatok, amelyek aláírták az mtd Tanácsadói Közösség és a KÖVET Egyesület által indított Sokszínűségi Egyezményt, azaz a Diversity Chartert. A Consequit Group egyike az alapító tagoknak, amely támogatja az esélyegyenlőséget.

A 2004-ben Franciaországban indított  Sokszínűségi Egyezmény az első olyan írásos dokumentum, amely az Európai Unió munkahelyi diszkrimináció-ellenes, esélyegyenlőséget támogató irányelveit rögzíti és népszerűsíti a foglalkoztatók körében. A kezdeményezéshez bármilyen cég csatlakozhat, amely elköteleződik az egyenlő bánásmód tisztelete és a sokszínű szervezeti kultúra kialakítása mellett. Az elköteleződés azt jelenti, hogy a vállalat vezetése meghatározza az üzleti stratégiával harmonizáló esélyegyenlőségi fókusz témáit, stratégiáját és az érintettek bevonásával dolgozik a hátrányok leküzdésén.

A Consequit Group nevében Bosnyák Attila vezérigazgató írta alá az egyezményt, aki elmondta: „A Consequit egyik alapértéke a harmóniára való törekvés és az érzelmi intelligencia előtérbe helyezése. Egy ilyen értéket valló vállalat számára természetes a befogadó környezet és az esélyegyenlőség támogatása. Büszkék vagyunk rá, hogy aláírásunkkal hivatalosan is igazolni tudtuk, azt, ami a gyakorlatban már régóta működik.”

A Sokszínűségi Egyezményt az alábbi vállalatok írták alá: Alcoa – Köfém Kft., BP, BT Roc Kft., Consequit Zrt., Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ,  Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft., Dorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Zrt., Egis Gyógyszergyár Zrt., eisberg Hungary Kft., evopro cégcsoport,Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete, Gábor Dénes Főiskola, GAK Oktató, Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft., Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Henkel Magyarország Kft., Hilti Hungária Kft., HR Partner Consulting Kft., K&H Bank Zrt., L’Oréal Magyarország Kozmetikai Kft.,MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., Magyar Posta Zrt., MAM Hungária Kft., McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft., MVM Magyar Villamos Művek Zrt., Nova-Papír Zrt., Ongropack Kft., Provident Pénzügyi Zrt., Sanofi Zrt., Sodexo Magyarország Kft., Tigáz Csoport, XAPT Hungary Kft.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!