2017 augusztus 17 csütörtök

Hőségriadó: ásványvizet osztott a Szentkirályi a János Kórházban

A rendkívüli hőség az egész országot megviseli, de leginkább a betegek, az idősebb emberek szenvednek miatta. Ezt enyhítendő, kétezer palack ásványvizet osztottak ki ma a János Kórházban a Szentkirályi Ásványvíz képviselői. A vizeket stílusosan a Szentkirályi Szomjoltó autóból – egy felújított, régi tűzoltókocsiból – szolgálták fel a kórház járóbetegeinek, ápolóinak és orvosainak.

A nagy hőségben különösen fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele a szervezetbe. De nem csak a mennyiség fontos, hanem a rendszeresség is: nem egyszerre kell nagy mennyiségben vizet fogyasztani, hanem folyamatosan adagolva, hogy a szervezet vízháztartása egyensúlyban maradjon. Előfordulhat olyan élethelyzet, amelyben nincs lehetőség a folyadékbevitelre. Ilyen például, amikor egy beteg a váróteremben egy vagy több vizsgálatra várakozik, és nincs a közelben büfé vagy italautomata.

Rájuk, ezekre a főleg idősebb vagy beteg emberekre gondolt a Szentkirályi ásványvizek gyártója, amikor kétezer félliteres palack vizet osztott szét a János Kórház járóbeteg szakrendelésén várakozók között. A vizeket stílusosan egy régi típusú, felújított tűzoltókocsiból, a Szentkirályi Szomjoltóból szolgálták fel a több száz várakozó betegnek a Szentkirályi ásványvizeket gyártó cég képviselői.

A Szentkirályinál hagyománya van a maihoz hasonló vízosztásnak. Idén a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével az Eiffel téren, illetve a Szentkirályi Szomjoltóval a Bazilika előtt osztottak vizet a járókelőknek a kánikula idején. Ezúttal a János Kórház kérésére siettek segíteni a járóbetegeknek.


CSRLABOR: Magyarország első vállalati CSR-híroldala

Cinizmus lengi körül a jótékonykodást ma Magyarországon. Mint mindenben, ebben is az önérdeket keresik, a haszonszerzést látják sokan. Különösen igaz ez a vállalati társadalmi felelősségvállalásra (angolul corporate social responsibility - CSR) . Cinikusan viszonyul hozzá a közvélemény egy része, mert...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr

Close

Highlighting is Turned On - Give it a try by highlighting some text or hovering over an image!

Highlighter

Close Bubble

Thank you for your comment!

Your comment will be shown publicly once it is approved by site moderator.

Highlighter

Close Bubble

Post Comment ›

what is Highlighter?

highlighter.com

Annotype allows you to highlight any text or image on this page, then leave an annotation right there for everyone to see! It's just like leaving a comment.

Watch the video below to see it in action!

What is Highlighter?

Highlight. Comment. Share. It really is that simple!